Черкащани заборгували Водоканалу понад 10 млн

Черкащани заборгували Водоканалу понад 10 млн

Більшість жителів Черкас сумлінно ставиться до обов\’язку сплати послуг за водопостачання та водовідведення. Але є й такі споживачі, які отримують якісні послуги й не оплачують їх. На сьогодні дебіторська заборгованість населення перед підприємством становить понад 10 млн грн. Інформують в КП «Черкасиводоканал».

КП «Черкасиводоканал» змушений вживати різких заходів, щоб спонукати таких споживачів до опати послуг. В основному, це відключення від водопостачання та водовідведення.

Останнє відключення споживача від мережі водопостачання відбулося у кінці квітня цього року, за адресою вул. Балакірєва. Споживач заборгував підприємству понад 1 200 грн. Нині ж до повного погашення заборгованості йому доведеться користуватися водою з вуличної колонки. Окрім цього, споживач має оплатити роботи із відновлення водопостачання.

Ті черкащани, які мають борг перед Водоканалом, можуть укласти договір про поетапне погашення боргу, за умови часткової оплати. За детальнішою інформацією слід звертатися до служби обліку підприємства (тел. 32-11-77).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x