Драбівчанин обікрав пенсіонера

Драбівчанин обікрав пенсіонера

Протягом години працівники міліції затримали молодика, який обікрав пенсіонера. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.
До Драбівського районного відділу міліції звернувся 77-річний житель одного із сіл району з повідомленням про крадіжку. Потерпілий розповів, що невідомий зламав замок на дверях його сараю, звідки викрав алюмінієвий посуд та два бідони. Сума збитків становить близько 1000 гривень.

На місце події була направлена слідчо-оперативна група. Під час спілкування з місцевими жителями правоохоронці з\’ясували, що люди бачили, як місцевий 22-річний молодик йшов селом та ніс речі, які за описом схожі на викрадені. Працівники міліції знайшли зловмисника на місцевому пункті прийому металобрухту. Молодик зізнався у вчиненому. Пояснив, що таким чином вирішив підзаробити.
Слідчим відділенням Драбівського районного відділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x