Хлопець здав у ломбард ноутбук знайомої

Хлопець здав у ломбард ноутбук знайомої

Молодик згодився відремонтувати ноутбук подрузі, а замість того здав його в ломбард. Чоловіка затримано, за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

В Смілянський міськвідділ міліції звернулася 25-річна місцева жителька та повідомила, що її 28-річний знайомий взяв у неї ноутбук, щоб відремонтувати, але вже кілька тижнів не віддає. Після того, як дівчина віддала техніку, чоловік зник і на її телефонні дзвінки не відповідає. Про це «Нова Доба» дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.
Правоохоронці встановили місце проживання підозрюваного та запросили його до міськвідділу міліції для дачі показів. В міліції молодик пояснив, що не працює та вживає наркотики, на що постійно потрібні кошти. Не маючи грошей на чергову дозу, вирішив ошукати свою знайому. Попросив у неї на кілька днів ноутбук, після чого відразу пішов і здав його до місцевого ломбарду, за що отримав близько 1000 гривень.

За цим фактом слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Працівники міліції проводять перевірку щодо можливої причетності молодого чоловіка до вчинення інших майнових злочинів на території міста та району.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x