Художниця з Геронимівки – переможець конкурсу «Таланти твої, Черкащино»

Художниця з Геронимівки – переможець конкурсу «Таланти твої, Черкащино»

Юна художниця з Геронимівки здобула перше місце в VII обласному конкурсі з образотворчого мистецтва для талановитих дітей та молоді «Таланти твої, Черкащино» у номінації «Графіка». «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській РДА.

ІІ тур конкурсу проходив на базі табору відпочинку «Дахнівська Січ». Начерк та живопис на планері, які виконала Софія, на думку журі, вирізнялися особливою майстерністю, досконалістю, вишуканістю.

– Малюнки Софії завжди характеризувалися багатим колоритом, виразністю та емоційною напругою, влучно доповнені другорядними елементами, при цьому не втрачали цілісності образу та ідеї твору, – зазначає Олена Лотош, викладач Геронимівської філії Мошнівської музичної школи, яка отримала подяку за високий професійний рівень підготовки вихованців.

У I відбірковому турі брали участь чотири учениці Геронимівської філії Мошнівської дитячої музичної школи: Анна Богомаз, Юлія Богдалова, Богдана Ровнягіна та Софія Тупіцька. Дівчата готували творчу композицію на тему «Музика», «Танець» та академічний натюрморт.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x