Черкаські школярі змагалися з пішохідного туризму

Черкаські школярі змагалися з пішохідного туризму

11 травня 2014 року Черкаським обласним центром туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді обласної ради спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації проведені змагання з пішохідного туризму за програмою ХХІ обласних комплексних навчально-виховних заходів серед школярів. Участь у змаганнях взяли 10 команд Жашківського, Золотоніського, Христинівського, Черкаського, Уманського районів та міст Черкаси, Умань, Сміла, Канів та Ватутіне. Загалом – 80 осіб. Про це «Нова Доба» дізналася в Департаменті освіти і науки ОДА.

Дистанція змагань складалася з шести етапів: горизонтальний маятник, навісна переправа, спуск по схилу, підйом по схилу, паралельні мотузки та спуск по вертикальним перилам.

За результатами змагань перемогу здобула команда позашкільного навчального закладу м. Черкас «Центр туризму, краєзнавства, екскурсій та спорту учнівської молоді» (керівник Світлана Перепонова), друге місце посіла команда станції юних туристів м. Умані (керівник Євген Дегтярьов), третє місце дісталось команді Будинку дитячої та юнацької творчості Смілянської міської ради (керівник Єгор Горбунов).

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x