Черкащанин став дворазовим чемпіоном світу з карате

Черкащанин став дворазовим чемпіоном світу з карате

Олександр Науменко у черговий раз довів свою перевагу на світовій першості, яка днями завершилася у Нідерландах. Рік тому цей спортсмен став чемпіоном світу з Фунакоші Шотокан карате, цього разу він був кращим у WJKA. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

П’ятий за ліком чемпіонат світу з WJKA карате відбувся у Нідерландах. Серед фавориті в турніру була українська збірна. На світовий форум черкасець Олександр Науменко приїхав у статусі чемпіона Європи за цією версією, а відповідно був одним із головних претендентів на медаль. На цьому чемпіонаті Світу в Олександра було дві проблеми травма, яку він зазнав, напередодні страту та габаритні суперники, адже у карате немає вагових категорій.

Важке золото у ката де Олександр Науменко продублював на чемпіонаті світу беззаперечною перемогою у куміте. Таким чином черкаський спортсмен зібрав фактично усі можливі нагороди у WJKA та Фунакоші Шотокан Карате. Правда за словами самого спортсмена на цей чемпіонат світу він їхав із скромним завданням достойно представити Україну, а в підсумку привіз відразу два чемпіонських кубки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x