Перший етап змагань з автомобільного слалому відбувся в Корсуні

Перший етап змагань з автомобільного слалому відбувся в Корсуні

У суботу стартувала серія Національних змагань з автомобільного слалому на честь 60-ї річниці з дня заснування Черкаської області «Мирна країна-єдина Україна», ініціатором яких є автомобільний клуб «Черкаси» за підтримки Автомобільної федерації України. Про це «Новій Добі» повідомили в Корсунь-Шевченківської РДА.

Цього року наше місто мало честь відкривати і приймати у себе перший етап змагань. Одним із почесних глядачів слалому став голова Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації Володимир Зуєнко.

Тренувальні заїзди розпочались на паркувальному майданчику поблизу місцевого стадіону «Колос» з 9 ранку, а о 13 відбулись залікові заїзди. Кожен учасник робив по три заїзди, а переможці визначалися за двома кращими результатами. Варто зазначити, що слалом – це перегони на час, під час яких водію доводиться маневрувати між конусами-перешкодами. Слалом передбачає різкі повороти та навіть розвороти на 180 градусів. До уваги береться те, наскільки швидко та вправно (не збивши жодного конуса) авто проїде трасу. До участі організатори запросили всіх охочих. За кермом можна було побачити дівчат-учасниць, які змагалися в окремому жіночому заліку.

Після напруженої боротьби, судді оголосили результати.
Cеред передньоприводних автомобілів перемогу здобув житель Києва Шиков Максим (Honda CRX).
Cеред задньоприводних авто найкращий результат показав місцевий житель Мороз Ярослав (ЗАЗ 968).
Серед представниць прекрасної частини людства перемогу святкувала черкащанка Гриценко Яна (ВАЗ 2108).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x