Черкащанин крав з могил бордюри та огорожі

Черкащанин крав з могил бордюри та огорожі

Вироком Соснівського районного суду засуджено черкащанина, який неодноразово викрадав предмети, що знаходяться на місці поховання.

Досудовим слідством встановлено, що 28-річний місцевий житель, нехтуючи громадську моральність у сфері шанобливого ставлення до померлих та місць їх поховання, з метою викрадення предметів, що знаходяться у вказаних місцях, викрадав бордюри, що знаходяться біля могил на міських кладовищах, після чого викраденим розпоряджався на власний розсуд, зокрема, вводячи людей в оману, за винагороду встановлюючи їх на інші могили.
Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі прокуратури міста Черкаси.

Крім того, в ході збирання характеризуючих даних на підозрюваного, встановлено, що даний чоловік раніше судимий за аналогічні злочини, оскільки в минулому був затриманий під час зняття огорож та хрестів з могил.

За результатами розслідування прокуратурою міста відносно вказаного чоловіка скеровано до суду обвинувальний акт за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 297 КК України (наруга над могилою, іншим місцем покарання або тілом померлого, вчинена повторно).

В ході судового розгляду даного провадження суд, дослідивши всі фактичні обставини кримінального правопорушення, особу обвинуваченого, заслухавши доводи прокурора, суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 297 КК України та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі, строком на 4 роки 1 місяць.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x