Михайлівські лісівники облаштували територію адмінбудівлі

Михайлівські лісівники облаштували територію адмінбудівлі

Просто і зі смаком – так облаштували власними силами територію адмінбудівлі Михайлівського лісництва його працівники. Головне, за словами помічника Михайлівського лісництва Володимира Васильченка, – з мінімумом затрат та максимумом природних матеріалів. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

На подвір’ї встановили альтанку та дві дерев’яні лави. Поряд розбили нові газони, обабіч яких посадили берізки. Також оновили насадження самшиту. В подальшому планують посадити ще й алею зі спірей.
Креативно підійшли лісівники і до створення садових доріжок. Їх, замість звичної тротуарної плитки, виклали з дубових шайб. Наразі ця робота ще триває.

– Такий дизайн в еко-стилі припав до душі не лише лісівникам. Багато кого такі ідеї надихають і на облаштування власних садиб, – розповідає помічник лісничого. – Тож таким чином популяризуємо ще й власну продукцію – декоративний посадматеріал, деревину для облаштування присадибних споруд тощо.
– Окрім естетичних змін на території лісництва з’явилися ще й енергоощадні, – розповідає лісничий Михайлівського лісництва Олександр Дяченко. – Щоб зменшити енерговитрати, на території лісництва ми встановили два світлодіодні ліхтарі. Вони дозволяють зменшити споживання електроенергії, а отже і щоденні затрати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x