Черкащанин украв велосипед у свого односельця

Черкащанин украв велосипед у свого односельця

В одному із сіл Черкаського району 43-річний чоловік викрав велосипед у свого односельчанина. Зловмисника затримано, викрадене майно повернуто потерпілому. За цим фактом слідчим відділенням Черкаського райвідділу відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Черкаського райвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 59-річний місцевий житель. Чоловік розповів, що зранку виявив відсутність свого велосипеда, який знаходився на подвір’ї домоволодіння. Працівники міліції розпочали заходи по встановленню особи, яка могла бути причетною до цього кримінального правопорушення. Провівши ряд заходів, до працівників міліції надійшла важлива інформація. Люди розповіли, що нещодавно бачили в місцевого 43-річного чоловіка на подвір’ї велосипед, на якому завжди їздив потерпілий. Дільничні вирішили перевірити отриману інформацію. Побачивши на своєму порозі людей у формі, чоловік зрозумів, що його викрито і у всьому зізнався. Він розповів, що велосипед хотів продати, але був затриманий працівниками міліції.

За цим фактом слідчим відділенням Черкаського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x