У Черкасах стартує чемпіонат з драг-рейсингу

У Черкасах стартує чемпіонат з драг-рейсингу

Черкаський аеропорт перетвориться на місце, де буде багато диму та шуму. 1 червня в аеропорту розпочнеться Чемпіонат України з драг-рейсингу. Черкаси прийматимуть перший етап цих грандіозних змагань. Подібних перегонів наше місто вже давно не бачило. У спринтерських заїздах на дистанцію 402 метри свої сили випробовуватимуть гонщики з різних куточків України. Інформують на сайті «Про все».
– Чемпіонат по драг-рейсингу – це захоплива подія у світі автоспорту, – розповідає організатор Андрій Яроменко. – На перегони з’їдуться найшвидші автомобілі України. Свій потенціал учасники реалізовуватимуть на дистанції 402 метри, або за 10 секунд у часовому еквіваленті. А це означає тільки одне – спортсмени не мають права на помилку.

За словами організаторів, перший етап Чемпіонату в Черкасах пройде у вигляді фестивалю. Відвідувачі не просто вболіватимуть за автівки, які їм сподобаються, а ще й зможуть побачити автовиставки від провідних салонів Черкас та навіть потестувати машини на майданчику тест-драйва. Поруч діятиме виставка тюнінгованих машин та мотоциклів.

– Також розігруватимемо лотереї, завдяки яким можна буде виграти подарунок або ж катання на спортивній автівці. А вилучені кошти ми передамо у дитячі будинки, адже проведення першого етапу співпало із днем захисту дітей, – зауважують організатори.
Варто додати, що проведення драг-рейсингу в Черкасах відбувається за підтримки Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, а також Автомобільної федерації України та при співпраці з Черкаською облдержадміністрацією і автомобільним клубом «Черкаси».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x