Шкільна газета з Черкас стала лауреатом ХVІІІ міжнародного конкурсу шкільних медіа

Шкільна газета з Черкас стала лауреатом ХVІІІ міжнародного конкурсу шкільних медіа

У приміщенні Палацу творчості учнів міста Миколаєва відбулася церемонія нагородження переможців ХVІІІ міжнародного конкурсу шкільних медіа.

Понад 200 юнкорів з різних областей України приїхали сюди для того, щоб отримати нагороди за найкращі друковані газети, найкращі матеріали на тему євроінтеграції України, а також за кращі фото-, радіо- та телерепортажі. На церемонії нагородження стало відомо, що серед лауреатів шкільна газета «Альтаїр» Черкаської спеціалізованої школи №17.

Про це «Нова Доба» дізналася в департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.

Нагадаємо, що Міжнародний конкурс шкільним медіа проводиться з 1997 року. Це найбільша подія для шкільних медіа в Україні. Щорічно в Конкурсі беруть участь газети, теле-, фото-, радіорепортажі шкіл, ліцеїв, гімназій, професійно-технічних навчальних закладів з усієї України та інших країн. Організаторами Міжнародного конкурсу шкільних медіа є Національна спілка журналістів України, Національна академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледжу преси та телебачення.

За 17 років проведення Конкурсу в архівах накопичено понад 24 тисяч робіт. Серед них – стінні, друковані, електронні видання, телевізійні сюжети, радіопередачі, тисячі фотознімків з України, Болгарії, Польщі, Грузії, Росії, Молдови, Придністров’я, Греції, Білорусі та інших країн світу.

Цьогоріч для участі в Конкурсі було подано 1675 конкурсних робіт з різних навчальних закладів України, Росії, Болгарії, Польщі, Грузії, Молдови, Білорусі та інших країн. Серед конкурсних робіт – друковані та стінні газети, Інтернет-видання, теле-, фото- та радіорепортажі тисяч юнкорів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x