Гресь назвав причини поразки Тимошенко

Гресь назвав причини поразки Тимошенко

На думку депутата Черкаської облради Володимира Греся, Тимошенко втратила велику кількість виборців через відмову об’єднуватися заради спільної перемоги. Повідомляє «Рідна країна».

«Сама Юлія Володимирівна задовго до виборів говорила, що Януковича можна перемогти в одному турі за умови об’єднання всіх демократичних сил. І це підтвердили парламентські вибори 2012 року, коли на мажоритарних округах висувалися єдині узгоджені кандидати. Проти них не вдіяв навіть масовий підкуп з боку опонентів. Коли ми починаємо сперечатися, кого більше підтримують, виграє завжди Янукович, – вважає Гресь. – Перед виборами Президента йшлося про підтримку найбільш рейтингового кандидата іншими, з табору демократичних сил. Адже треба було робити все, щоб свого Президента Україна вибрала вже в І турі. Бо наш супротивник уже не Янукович, а більший ворог, який оголосив війну всій Україні. На жаль, Юлія Володимирівна цього не зрозуміла і не підтримала український народ».

Однією з причин низького результату «Батьківщини» на виборах Гресь називає й прагнення українців до змін.

«Люди побачили, що до влади прийшла практично “Батьківщина”: в.о. президента Турчинов, прем’єр-міністр Яценюк. Але не побачили змін за ці 2,5 місяці. Тому й голосували з надією, що Порошенко зможе не лише зупинити війну, а й змінити ситуацію в країні на краще і здійснити ті перетворення, що їх добивалися люди на Майдані», – зазначив Гресь.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x