На Кам’янщині відзначили День Конституції концертом

На Кам’янщині відзначили День Конституції концертом

26 червня 2015 року у приміщенні районного будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня Конституції України. Перед присутніми виступили перший заступник голови Кам’янської райдержадміністрації Богдан Солошенко, голова районної ради Сергій Морозов та голова міської ради Володимир Тірон.

– Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність – фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу, – зазначив у своєму виступі перший заступник голови районної державної адміністрації.

Голова районної ради Сергій Морозов та голова міської ради Володимир Тірон побажали всім змін на краще, міцного здоров’я, терпіння, незламності духу, благополуччя та мирного неба!
На свято були запрошені також кам’янчани, які брали участь у військових операціях у зоні АТО. Керівники району подякували їм за віддану службу нашій державі та вручили цінні подарунки.

Присутні згадали й тих, хто поліг на полі бою на сході нашої держави, захищаючи її від сусіда-агресора – Миколу Белиму, Василя Воропая та Олега Мальчика.
По закінченню урочистої частини відбувся святковий концерт.

Ірина СКОРИК

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x