Жашківщина святкує Міжнародний День захисту дітей

Жашківщина святкує Міжнародний День захисту дітей

29 травня з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей в м. Жашків відбулися святкові заходи, які розпочалися з конкурсу малюнка на асфальті «Ми – українці!», туристичних змагань «Міський екстрім» за участю дітей з усіх шкіл району, виставки дитячих робіт гуртківців будинку дитячої та юнацької творчості « Ми діти твої – Україно». Про це «Новій Добі» повідомили в Жашківському РДА.

Заходи продовжилися в районному будинку культури проведенням районного фестивалю творчо-обдарованих дітей Жашківщини «У кожній дитині – сонце».

З вітальним словом до присутніх звернулась голова районної державної адміністрації Наталія Стельмах підкресливши, що діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок керівництва району, школи, родини та громадськості подбати про всебічний розвиток ваших інтересів та здібностей, забезпечити належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

В рамках фестивалю відбулося підведення підсумків та вручення нагород переможцям різних конкурсів, олімпіад та спартакіад.

Святкування Міжнародного Дня захисту дітей було наповнене піснями й танцями, дзвінким, веселим і щасливим дитячим сміхом. Цей день цілком належав дітям.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x