П’яний батько у Черкасах мало не зарізав сина

П’яний батько у Черкасах мало не зарізав сина

У стані алкогольного сп’яніння батько завдав синові тілесні ушкодження кухонним ножем. Зловмисника затримано. Речові докази вилучено.

Про це «Новій Добі» повідомили в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Придніпровського райвідділу міліції зателефонувала 68-річна жінка. Вона у розпачі повідомила, що між її чоловіком та сином виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час бійки 65-річний чоловік схопив кухонного ножа та декілька разів ударив ним свого 35-річного сина.

Оперативники негайно вирушили на місце пригоди. Побачивши, що чоловіка сильно травмовано, правоохоронці негайно доставили його до лікарні. А зловмисника з вилученими речовими доказами було доставлено до райвідділу міліції.

В розмові зі слідчим затриманий розповів, що того дня увечері, коли родина дивилась телевізор, між ним та сином виникла словесна перепалка. Через що саме посварилися найближчі люди, чоловік пояснити не міг, адже знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Коли сварка переросла в бійку, батько вихопив ножа та завдав ним декількох ударів своєму сину. Зрозумівши, що накоїв, наказав дружині викликати міліцію, а сам кинувся його рятувати.

Наразі відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Він шкодує про скоєне, винить у всьому оковиту, проте за скоєне потрібно відповідати.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x