Волонтери Мошнівського куща отримали подяки від штабу АТО

Волонтери Мошнівського куща отримали подяки від штабу АТО

Подяки жителям Мошен, Байбуз та Яснозір’я, підписані заступником начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенантом Ігорем Колесником, привіз Сергій Литвин, який минулого тижня повернувся із зони проведення антитерористичної операції.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській районній раді.

Напередодні державного свята – Дня Конституції України – волонтери Мошнівського куща, яких на Сході вже стали називати «бійцями тилу», привезли солдатам в Авдіївку, Красногірськ, Первомайськ, Опитне, Водяне та Піски майже 400 кілограмів домашньої випічки, зокрема бісквітних тортів, пиріжків, налисників, вареників, а ще 10 ящиків свіжої полуниці, 500 літрів газованої води, м’ясні вироби, ящик згущеного молока, цукерки та короб цигарок. І цього разу передали своїм землякам з Черкащини два комплекти військової форми та 10 пар тактичних рукавичок. Підготовкою «смаколиків» займався жіночий батальйон з Байбуз, Мошен, Лозівка, Будищ. Продуктами забезпечили керівники ДП «Перемога Нова», ФГ «Княже», ПП «Короп», частину принесли жителі довколишніх сіл.
Волонтери Мошнівського куща отримали подяки від штабу АТО
Подяку учасники АТО висловлюють своїм благодійникам «за високий рівень патріотизму, принципову громадську позицію, надання суттєвої матеріальної допомоги та моральної підтримки особовому складу Збройних Сил України, який бере участь в Антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей».

– Наступну поїздку плануємо здійснити через тиждень, – каже Сергій. – Хлопцям потрібен камуфляжний одяг та засіб для знезараження води, а ще… добра вісточка від рідних.
До речі, Сергій Литвин з нагоди Дня Конституції України теж отримав грамоту районної ради та районної державної адміністрації за активну волонтерську діяльність у районі. Грамоту йому передали сьогодні, оскільки на момент нагородження він знову повіз гуманітарну допомогу хлопцям у зону проведення антитерористичної діяльності.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x