Призначено заступників начальника ДПІ у Черкасах

Призначено заступників начальника ДПІ у Черкасах

Наказами Міністерства доходів і зборів України від 06.06.2014 року №1629-о та № 1637-о призначено на посади заступників начальника ДПІ у м. Черкасах ГУ Міндоходів у Черкаській області. Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні.
Заступниками стали:

Царюк Антон Олександрович – 1982 р.н., який закінчив Міжрегіональну Академію управління персоналом за спеціальністю «Фінанси». Почав працювати у податковій службі з 2004 року на посаді державного податкового інспектора відділу оперативного контролю Черкаської ОДПІ. До нового призначення обіймав посаду заступника начальника ДПІ у Черкаському районі ГУ Міндоходів у Черкаській області;

Міщенко Анна Дмитрівна – 1983 р.н., яка має три вищі освіти. Закінчила Черкаський державний технологічний університет за спеціальністю «Фінанси», Одеську національну юридичну академію за спеціальністю «Правознавство» та Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю «Державне управління». Почала працювати у податковій службі з 2005 року на посаді державного податкового інспектора відділу стягнення коштів, майна Черкаської ОДПІ Черкаської області. До нового призначення обіймала посаду начальника відділу оподаткування та контролю об’єктів і операцій ДПІ у Черкаському районі ГУ Міндоходів у Черкаській області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x