На Жашківщині квартирант обікрав свою односельчанку

На Жашківщині квартирант обікрав свою односельчанку

Не маючи грошей на оковиту, чоловік вирішив викрасти у односельчанки електроприлади та газовий балон. Загальна сума збитків, яку він завдав своїми діями, становить близько 2000 гривень. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Жашківського райвідділу міліції звернулася 56-річна жителька одного із сіл району із заявою про крадіжку. Жінка розповіла, що з її гаража викрадено газовий балон, електроточило та кінопроектор. Оперативний черговий направив на місце події слідчо-оперативну групу райвідділу.

Під час огляду місця пригоди, правоохоронці звернули увагу на те, що замок до гаражу не зламаний, зловмисник його відчинив ключем. Це наштовхнуло міліціонерів на думку про те, що крадіжку вчинив хтось з близького оточення господарів. Жінка запевнила працівників міліції що доступу до ключів ніхто окрім родини не мав, проте зауважила, що місце, де вона кладе ключі відомо 55-річному знайомому, який тимчасово винаймає кімнату. Також вона повідомила, що «орендар» вже декілька днів не ночує вдома. Правоохоронці вирішили перевірити причетність чоловіка до кримінального правопорушення.

Жінка описала зовнішність підозрюваного і працівники міліції розпочали пошуки. Протягом дня працівникам міліції вдалось встановити його місцеперебування та доставити до райвідділу міліції.

Під час розмови із правоохоронцями чоловік зізнався у скоєному та розповів, що постійного місця проживання не має, ніде не працює та зловживає алкоголем, на який потрібні кошти. Коли господарки не було вдома побачив на поличці ключі від гаражу, з якого викрав електроприлади та балон. Балон та електроточило заховав у своїй кімнаті, а кінопроектор обміняв на алкоголь.

Наразі зловмисник дає покази, речові докази вилучено. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185(Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x