Працівники Пенсійного фонду придбали 34 облігації

Працівники Пенсійного фонду придбали 34 облігації

Жителі Черкащини продовжують купувати казначейські зобов\’язання «Військові» з метою зробити внесок у зміцнення обороноздатності та боєготовності Збройних Сил України. Так, сьогодні більше 20 осіб з міста та районів регіону – працівників Пенсійного фонду України в області – прибули до центрального відділення «Ощадбанку», аби купити облігації й таким чином проявити солідарність. Про це «Нова Доба» дізналася в ОДА.

В. о. начальника Головного управління Пенсійного фонду в області Світлана Зінник зазначає, що працівники управління та підпорядкованих йому підрозділів не стоять осторонь тих проблем, які є в країні. Вона звернулась до військових із побажанням виконати з честю свій обов’язок та повернутися живими й здоровими до своїх домівок.

– Загалом усією системою Пенсійного фонду придбано 34 сертифікати, – говорить Світлана Зінник, – зокрема Головним управлінням – 3: за профспілкові кошти і безпосередньо працівників структури. Важливо, що ці 34 тисячі повертати назад ми не будемо, а спрямуємо їх потім на допомогу хворим дітям та соціально незахищеним родинам.

Варто зазначити, що станом на 18 червня в установах Державного ощадного банку України придбано 17 867 казначейських зобов\’язань, у Черкаській області – 646. Продаж казначейських зобов\’язань у Черкасах здійснюють усі міські відділення.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x