Міст у Каневі став синьо-жовтим

Міст у Каневі став синьо-жовтим

Учора, 25 червня 2014 року, напередодні державного свята – Дня Конституції, у Каневі було пофарбовано паркан перед міським Будинком культури (кінотеатр «Канів») в кольори Державного прапора України. Про це «Новій Добі» повідомили в Канівській РДА.

Патріотичний захід під назвою «Єдина країна – Единая страна» відбувся за ініціативи Канівської районної профспілкової організації працівників державних установ, за сприяння керівництва міста й району, депутатів міської та районної рад. Вважаючи підтримку рідної держави своїм громадянським обов’язком, фарбою та іншими необхідними матеріалами активістів акції забезпечили підприємці Канівщини.

А долучились до доброї справи, за словами голови Канівської районної профспілкової організації працівників державних установ Миколи Порожнього, близько ста осіб, серед яких молодь, депутати міської та районної рад, представники громадських організацій та просто небайдужі канівчани. Вдягнувши українську вишиванку, підтримала патріотичний настрій громади й фрау Зігрід Маєс – дружина очільника громадського об’єднання «Друзі Канева» Фріца Маєса із німецького м. Фірзен, котра цими днями перебувала в Каневі.

Микола Порожній наголосив, що найближчим часом, як тільки налагодиться погода, в блакитно-жовті кольори буде пофарбовано й паркан з іншої сторони дороги, а також додав, що ініціатори закликають небайдужих жителів Канівщини долучитися до акції та пофарбувати паркани в національні кольори в місті та селах району, де це буде доречно та правомірно.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x