Поєдинок «Нашої Ряби» із «Пальмірою» закінчився нічиєю

Поєдинок «Нашої Ряби» із «Пальмірою» закінчився нічиєю

Лідируючи протягом усього матчу, футболісти «Нашої Ряби» пропустили гол у другому таймі та втратили очки з «Пальмірою». Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

«Наша Ряба» – «Пальміра» 1 : 1 (0 : 0)
Голи: Остапчук, 57’ – Логвиненко, 74’.

Принциповий поєдинок команд, які перебувають у нижній частині турнірної таблиці пройшов досить жваво. Обидві команди вдосталь навтрачались очок, тому сьогодні планували здобути перемогу. Ближче до трьох очок була «Наша Ряба», але матч завершився нічиєю.

Стосовно матчу, то особливо порадувала «Наша Ряба». Господарі з перших хвилин неабияк завелися. Катеринопільські футболісти повністю контролювали хід гри, команда чіплялася за м’яч, вигравала всі (!) єдиноборства у центрі поля та розганяла свої атаки флангами.

Почалася зустріч з пристрілки від Павла Кота. Півзахисник двічі пробивав здалеку, але далеко не влучною. Найбільш небезпечний момент команда створила на 24-ій хвилині. Роман Кривенко здійснив забіг лівим флангом й пробрався до штрафного, видав м’яку поперечну передачу, але перед самими воротами Антон Вальчиковський її не замкнув. У ці хвилини «Пальміра» намагалася створити бодай одну чи дві атаки, але такикалася на грамотну оборону від «Ряби». Ще один супермомент команда Андрія Фощія створила на 35-ій хвилині: найактивніший у першому таймі, молодший Кривенко знову забіг флангом, віддав на Степанов, той скинув під удар Юрію Кривенку. Старший з братів «смачно» приклався по м’ячу, але сфера просвистіла над поперечиною.

Другий тайм розпочався з активності від «Пальміри». П’ять хвилин приїжджа команда контролювала м’яч та робила закиди у штрафну зону – безрезультатно. Через 10 хвилин після перерви катеринопільці повернули собі впевненість та ініціативу. 57-ма хвилина стала знаковою для команди: прострільна передача зі штрафного у воротарській зоні знайшла Олександра Остапчука, який елегантно переправив м’яч у ворота – 1 : 0. Здавалося, активні дії та гол повинні принести команді жадану перемогу. Більше того, далі господарі продовжили комбінувати. Гарний контроль та стіночки проходили від «Ряби» весь час. На 65-ій хвилині Кіт та Остапчук обігралися між собою й передача дійшла до Петра Степанова, який пробив, однак не влучив у кут воріт.

Втім «Пальміра» у другому таймі також активізувалася й перший гострий момент завершився голом. На 74-ій хвилині подачу з кутового замкнув Логвиненко – 1 : 1. Розпачу господарів не було й меж, адже до цього «Пальміра» не мала бодай жодного небезпечного моменту, а всі верхові дуелі «Наша Ряба» вигравала.

Пропустивши, знесилені гравці «Ряби» побігли чимдуж в атаку, але за цей проміжок часу команда не створювала 100% моментів. Моменти були, але наприкінці матчу на перший план вийшла фізична форма, яка у господарів була не найкращою. Пальмірці теж пробували атакувати, але забити гол не судилося жодній з команд.

У підсумку 1 : 1, «Наша Ряба» гарно грала, але втратила три очка, «Пальміра» має бути рада нічиїй!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x