У виправній колонії провели «День відкритих дверей»

У виправній колонії провели «День відкритих дверей»

У Старобабанівській виправній колонії управління Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області (№92) відбувся «День відкритих дверей». Про це «Нова Доба» дізналася в управлінні Державної пенітенціарної служби України в Черкаській області.

Ознайомитись з умовами, створеними для засуджених у виправній колонії, завітали представники релігійних і благодійних організацій, спостережної комісії та родичі засуджених.
Гостям розповіли історію становлення та режим функціонування установи, а також була організована екскурсія територією колонії.

Під час обходу відвідувачі оглянули відділення соціально-психологічної служби, приміщення для приготування їжі, пекарню, лазне-пральний комплекс та приміщення православної каплички.
Крім того, була відвідана медично-санітарна частина, де гості мали можливість поспілкуватись з засудженими, котрі отримують лікування.

Також учасникам заходу продемонстрували вироби, котрі виготовляються на підприємстві установи, та розповіли про умови праці засуджених.
Під час проведення заходу представники адміністрації колонії відповідали на всі запитання та надавали коментарі стосовно умов відбування покарання засудженими, їх прав та обов’язків.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x