Черкаський «Цетус» переміг у грі «ЛНЗ-Лебедин»

Черкаський «Цетус» переміг у грі «ЛНЗ-Лебедин»

У центральному матчі 7-го туру «Цетус» мінімально переграв «ЛНЗ-Лебедин». «ЛНЗ-Лебедин» – «Цетус» 0 : 1 (0 : 1)
Гол: Степанов, 35. Про це «Нова Доба» дізналася на сайті «Черкаський спорт».

У матчі другої та третьої команд чемпіонату Черкас було багато цікавого. Черкаський «Цетус» провів впевнений поєдинок і не залишив особливих шансів команді з Лебедина. Щоправда на початку зустрічі тривала рівна гра.

Футболісти «ЛНЗ» кілька разів не погано пройшли крізь захист суперника й пробивали з далеку. Але сьогодні добре відстояв захист черкасців на чолі з воротарем Манжелою. І поступово, з плином часу, «Цетус» прибрав ініціативу до своїх рук. Команда традиційно вмикала фланги з подальшим заграванням Петра Степанова, який, до речі, провів чудовий матч.

Так Петро поступово пристрілювався до воріт суперника й реалізував свою гармату на 35-ійхвилині. Прийнявши верховий м’яч, Степанов завдав потужного удару з метрів 20-ти, сфера полетіла під поперечину. 1 : 0, без шансів для лебединів.

До кінця тайму жодна з команд вже не мала таких моментів.

У другій половині зустрічі футболісти «ЛНЗ-Лебедин» спробували відігратися, але атакам команди з області бракувало злагодженості та спритності на завершальній стадії. То захист, то воротар «Цетусу» раз-по-раз випереджали суперників. Натомість у черкасців продовжили виникати моменти. На 60-ій хвилині Петро Степанов знову завдає потужного удару – цього разу вище воріт. Трьома хвилинами потому контратака черкасців завершилася також гарним ударом від Євгена Чумака.

Таким чином, матч і наближався до свого завершення. На фоні втоми краще себе почували гравці «Цетусу», які до кінця зустрічі постійно ловили своїх візаві на помилках у захисті. Великі розриви між захистом та середньою лінією спричиняли постійні контратаки, які могли завершуватися голом. Але втома зробила своє і для черкаської команди, гравцям якої бракувало точності.

У підсумку 1 : 0, «Цетус» перемагає у надважливому матчі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x