Черкаські підприємства реалізували продукції на 10 млрд грн

Черкаські підприємства реалізували продукції на 10 млрд грн

У січні–травні 2015 р. підприємствами м. Черкаси реалізовано промислової продукції (товарів, послуг) на 9 954,7 млн.грн., що становить 53,1% від загальнообласного обсягу реалізації продукції промисловості.

Про це «Нова Доба» дізналася в головному управлінні статистики в Черкаській області.

З-поміж видів економічної діяльності 52% продукції промисловості реалізується у виробництві хімічних речовин і хімічної продукції, 21% – у постачанні електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря, 8% – у виробництві харчових продуктів та напоїв, по 5% – у виробництві основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів та у виготовленні виробів з деревини, виробництві паперу та поліграфічної діяльності.

Решту промислової продукції реалізовано підприємствами: з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції, машинобудування, з текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів, підприємствами по водопостачанню, каналізації, поводженню з відходами, металургійного виробництва та виробництва готових металевих виробів. Із загального обсягу реалізованої продукції промисловості 64% становлять товари проміжного споживання, 22% – енергія, 12% – споживчі товари короткострокового використання, решта – інвестиційні товари та споживчі товари тривалого використання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x