Актори черкаського драмтеатру дивуватимуть глядачів зі сцени Будинку культури імені Кулика

Актори черкаського драмтеатру дивуватимуть глядачів зі сцени Будинку культури імені Кулика

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка відновлює свою роботу на сцені міського Будинку культури імені Кулика. Черкащани зможуть побачити усі вистави, формат яких дозволяє показ на іншій сцені. Нинішній театральний сезон закінчиться у запланований термін – 22 липня – улюбленою черкащанами, комедійною виставою «ХТО В ДОМІ ГОСПОДАР?!…».

Каса театру працюватиме у його приміщенні у звичному режимі. Лише у дні вистав, за 1 годину до їх початку, вона діятиме у будинку культури імені Кулика. Отже, Черкаський театр імені Т.Г.Шевченка запрошує черкащан відвідати останні вистави нинішнього театрального сезону. У липні театр презентує дорослим і дітям 8 вистав.

5 липня, неділя, 12.00
ДОРОГА ДО СОНЦЯ (дитяча вистава)

Музична казка на 1 дію – чарівна фантазія за казками Ганса Крістіана Андерсена – про гидке каченя, що, ставши прекрасним лебедем, мріє долетіти до сонця.

7-8 липня, вівторок-середа, 18.30
ПРЕМ’ЄРА – у рамках проекту Черкаської театральної лабораторії – музична рок-арт-вистава THE БІЛОХАЛАТНІСТЬ

Лікарня? Хто сказав що театр не може бути лікарнею! Тільки лікує він не від фізичних хвороб, а від інших, які не скануються МРТ. Вчені довели, що слова, спрямовані на воду, змінюють її молекулярну сітку. Найбільш чиста структура води формується словами Любов та Вдячність – це доводи наукового експерименту. Так от, до нашої лікарні надійшло розпорядження «зверху»: Лікувати пацієнтів музикою! Так-так, саме музикою. І що з цього вийшло – Ви і побачите…

12 липня, неділя, 12.00
БАРВІНОК-ГЕРОЙ (дитяча вистава)

Перевірена часом і улюблена поколіннями українська казка, нагороджена міжнародною премією імені Ханса Крістана Андерсена, переноситься на сцену в жанрі епічного мюзиклу для дітей і батьків – про гартування сили і віри в перемогу хлопчика-квітки Барвінка під пильним оком мудрого Діда Гарбуза та миролюбного народу Лелек. Політ до вирію, битва з хижими орлами, зустріч з тубільцями і перемога над злими силами – кличуть до уяви піснями в супроводі оркестру і композиціями хлопця ді-джея, який сам мріє про далекі подорожі і нових друзів…

12 липня, неділя, 17.00
ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ

Комедія Михайла Старицького про перипетії жевжика, що намагається погнатись за двома зайцями, одружившись водночас із багатою міщанкою, і з бідною красунею.

16 липня, четвер, 18.30
СВАТАННЯ НА ГОНЧАРІВЦІ

Найвідоміша і найулюбленіша музична комедія – переказана Григорієм Квіткою-Основ’яненком історія про відданість, самопожертву та справжнє незгасиме кохання.

19 липня, неділя, 12.00
КОРОЛЬ ДРОЗДОБОРОД (дитяча вистава)

Одна із найвідоміших казок братів Грімм, історія про чудесне перетворення принцеси з байдужої ляльки в людини, історія про людяність та чуйність.

19 липня, неділя, 17.00
КАЙДАШЕВА СІМ’Я

(трагікомедія за повістю Івана Нечуя-Левицького). Жив-був собі на світі Омелько Кайдаш. Про життя говорив розумно, пив собі гірку та колеса для возів лагодив. І була в нього сварлива дружина та двоє задиркуватих синів. Привели сини у хату невісток – і почалося: зранку сварка, а навечір – бійка. І так день у день. Та й годі сподіватися на мир, коли перед нами справжнісінька кайдашева сім\’я.

22 липня, середа, 18.30
ЗАКРИТТЯ ТЕАТРАЛЬНОГО СЕЗОНУ
ХТО В ДОМІ ГОСПОДАР?!…

Травестія на 2 дії за п\’єсою Олекси Коломійця «Фараони». Вкрай смішна, майже фарсова комедія. Місце дії вистави – звичайне село в період радянської влади, де всі керівні пости зайняті виключно чоловіками. Але після однієї бурхливої ночі з піснями і великою кількістю самогону чоловіки прокинулись – і виявили, що тепер у селі всім заправляють жінки – і поводять вони себе точнісінько так, як чоловіки…

Ціна квитків від 20 грн.
Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x