Про роботу для демобілізованих розповідали в Чигирині

Про роботу для демобілізованих розповідали в Чигирині

У Чигиринському районному центрі зайнятості відбулася зустріч за «круглим столом», метою якого було вирішення питань, які виникають під час звернення демобілізованих військовослужбовців до соціальних служб. Військовий комісар Чигиринського районного військового комісаріату підполковник Павлов О.О. під час виступу розповів про роботу Чигиринського районного військового комісаріату, кількість осіб, яка підлягає демобілізації у 2015 році та чисельність демобілізованих учасників АТО, зауважив, що головне, дати зрозуміти бійцям, що вони не одні, що їх оточують люди, які можуть підтримати і допомогти у вирішенні труднощів, подолати важкий стан. «Нова Доба» дізналася в Чигиринському РЦЗ.

Начальник управління соціального захисту населення Слупська В.І ознайомила присутніх із комплексом заходів, які реалізуються в районі згідно комплексної програми медичного, соціального забезпечення та психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції.

У своєму виступі директор районного центру зайнятості Коршунова С.Ф. поінформувала про законодавчі акти, за якими здійснюється робота служби зайнятості та комплекс послуг, спрямованих на працевлаштування учасників АТО, надання їм інформаційно-консультативної допомоги.
Результатом спільної роботи став проект трьохсторонньої угоди між управлінням соціального захисту населення, районним військовим комісаріатом та районним центром зайнятості щодо сприяння зайнятості учасників антитерористичної операції та їх адаптації до мирного життя.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x