Смілянин крав метал у сусідів

Смілянин крав метал у сусідів

Чоловік викрадав металеві конструкції у своїх сусідів, які потім здавав на металобрухт. За декілька днів дільничний інспектор встановив особу зловмисника. Підозрюваний у скоєному зізнався. За серію крадіжок молодик може отримати до 5 років ув’язнення. Про це «Нова Доба» дізналася в міліції.

Декілька днів поспіль до Смілянського міськвідділу міліції з заявами про крадіжки звертались місцеві жителі. Потерпілі розповідали однакові історії. Вночі, невідома особа шляхом демонтажу викрала металеві стовпчики з огорожі подвір’я. Всі факти крадіжок були скоєні на одній із вулиць міста. Дільничний, якому було ввірено встановити особу зловмисника, розпочав працювати над цим.
Опитавши місцевих жителів, міліціонер перевірив приймальні пункти металобрухту та осіб з числа раніше судимих за вчинення аналогічних правопорушень. Проведеними пошуковими заходами стало відомо, що декілька днів тому, на один з місцевих пунктів металобрухту приходив молодий парубок, який хотів продати металеві стовпчики. В поле зору правоохоронця потрапив 19-річний непрацюючий, раніше судимий місцевий житель. Зібравши достатньо доказів, які підтверджували участь молодика до скоєних крадіжок, інспектор відразу направився до нього.
Підозрюваний в той момент знаходився вдома і побачивши на подвір’ї людей у погонах, занервував. В розмові з правоохоронцями парубок намагався виправдатись та змінював свої свідчення, але зібрані речові докази свідчили зворотне. Для з’ясування всіх обставин підозрюваний був доставлений до Смілянського міськвідділу міліції.

Під тиском незаперечних доказів молодик зізнався у скоєному і розповів всю правду. Примітивши на сусідському паркані металеві стовпчики, які можна витягти без зайвих зусиль, він зважився на крадіжку. Вночі коли господарі відпочивали зловмисник без проблем демонтував металеві вироби, а наступного дня здавав їх на металобрухт. Через легкі гроші хлопчина так увійшов в азарт, що поцупив ще й металевий бак для сміття, який стояв на перехресті вулиць.
За всіма фактами крадіжок слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п\’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x