В області через ПриватБанк надіслано 280 млн грн грошових переказів

В області через ПриватБанк надіслано 280 млн грн грошових переказів

З початку року в Черкаській області, через ПриватБанк, було виплачено та надіслано грошових переказів на суму, що перевищує 280 млн грн. Тільки в червні 2014 р. сервісом дистанційного обслуговування в Приват24 для відправлення та отримання переказів скористались понад 19% клієнтів ПриватБанку Черкащини. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ПриватБанку.

На сьогодні в ПриватБанку існує 7 систем термінових грошових переказів: PrivatMoney, Western Union, MoneyGram, Unistream, Coinstar, Золотая Корона, Contact. Перекази по всіх 7 системах можливо відправити за кордон та отримати з будь-якої країни світу. Крім того, системи PrivatMoney і Western Union також можна використовувати для відправки і отримання переказів в межах країни.

Вже зараз, у клієнтів є можливість відправити в системі електронного банку Приват24 перекази системами PrivatMoney, Western Union, Unistream, Coinstar, Золота Корона, Contact. Отримати перекази можна користуючись системами PrivatMoney, Western Union, Unistream, Coinstar, Contact.

Простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволяє легко відправляти та отримувати перекази в Приват24, а якщо у клієнта виникнуть будь-які запитання, можна скористатись службою «Допомога онлайн», доступ до якої знаходиться на правій боковій панелі в Приват24.

Відправляти перекази в Приват24 можливо з карти ПриватБанку, що відкрита в національній валюті – гривні, або з карти, що відкрита в валюті переказу. Наприклад, переказ в доларах США можна відправити з гривневої карти або з доларової карти.

Отримати переказ у Приват24 можливо тільки на карту, що відповідає валюті переказу. Зняти кошти з карти можна в будь-якому банкоматі або розрахуватись карткою в торгівельній мережі. Якщо у клієнта не має картки у необхідній валюті, то її можна швидко та безкоштовно отримати в будь-якому відділенні ПриватБанку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x