КДЮСШ №2 може похвалитися новим відремонтованим тиром

КДЮСШ №2 може похвалитися новим відремонтованим тиром

У КДЮСШ №2 виконано капітальний ремонт мощення та гідроізоляції стрілецького тиру. Про це «Нова Доба» дізналася в Департаменті освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради.
Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа №2 заснована далекого 1969 року. А в приміщення, що знаходиться по вулиці 30 років Перемоги переїхала 1990 року. Як розповідає директор школи Ірина Дудник:

– Маємо славетну історію і славні традиції. Саме тут вихованці відточують свою майстерність у фехтуванні, велоспорті, тріатлоні та кульовій стрільбі. Заохочуємо здоровим способом життя та досягненнями наших вихованців. Адже всі знають нашого вихованця Сергія Куліша, який досяг визначних успіхів за 12 років своєї спортивної кар’єри. Він брав участь у І юнацьких Олімпійських іграх, Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні та в І Європейських іграх. А ще він захищатиме честь нашої країни в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. Це гарний приклад для всіх дітей, які займаються спортом, і які хочуть чогось досягти. Зацікавленість дітей спортом з кожним роком зростає. Групи у нас укомплектовані, а останнім часом збільшується кількість секцій.
Черкаська міська рада нас підтримує і в плані популяризації спорту, і на реконструкцію приміщення в якому ми зараз перебуваємо минулого року виділила кошти для ремонту даху. А в планах ремонт фасаду спортивної школи, на який виділили близько 31 тисячі гривень.

Минулого тижня в рамках виконання програми соціально-економічного розвитку м.Черкаси виконано капітальний ремонт мощення та гідроізоляції стрілецького тиру на суму 72 тисячі гривень. Тир знаходиться на базі загальноосвітньої школи №26, де й відпрацьовують свої навики юні вихованці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x