У Кам’янці встановили пам’ятну дошку на честь воїна-афганця

У Кам’янці встановили пам’ятну дошку на честь воїна-афганця

На вулиці, яка носить ім’я загиблого воїна-афганця Віктора Курноса була встановлена пам’ятна дошка. У такий спосіб камянчани 25 грудня згадали про річницю введення радянських військ на територію Афганістану.

Про це «Новій Добі» повідомили в Кам’янській райдержадміністрації.

В цей день учасники бойових дій та родичі загиблих кам’янчан поклали живі квіти та вінки до пам\’ятного знаку «Воїнам-інтернаціоналістам».
– Кожному з нас потрібно пам’ятати про наших героїв, які воювали в різні часи і на різних війнах, – наголосила з цього приводу заступник голови райдержадміністрації Людмила Шляхтова. – Говорити про війну в Афганістані надзвичайно боляче, адже наші хлопці воювали не за свою землю і не з власної волі. Українські сини і дочки чесно виконували свій обов’язок.
Пам’ятна дошка присвячена старшому лейтенанту, командиру 3 групи 1 роти, який загинув в Афгані, виконуючи інтернаціональний обов’язок. Йому було лише двадцять п’ять років. Додому повернувся в цинковій труні.
На урочисте відкриття пам’ятної дошки прийшли рідні Віктора, його одноклассники, друзі, школярі. Вони показували учням фотографії, на яких Віктор у школярському віці грає в футбол, дарує квіти дівчатам…
– Відкриття таких дощок – це визначна подія, – наголосив голова громадської спілки воїнів-афганців Віктор Проценко. – Я вдячний всім державним структурам, що пішли нам назустріч і допомогли з вирішенням усіх питань, пов’язаних із встановленням цього пам’ятного знаку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x