Одарич вручив подяки збірній області з хокею на траві

Одарич вручив подяки збірній області з хокею на траві

Подяками міського голови відзначили в Черкасах представників обласної Федерації хокею на траві. Ці символічні нагороди 31-ому спортсмену та їхнім тренерам вручили за високий рівень підготовки та участі у чемпіонаті України 2015 року з хокею на траві серед команд майстрів вищої ліги та здобуття на ньому ІІІ місця. Подяки їм вручив на засіданні виконавчого комітету міської ради Сергій Одарич. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

– Цей сезон для нас був достатньо непростий, зокрема, й через події, які нині відбуваються в Україні. Проте ми знаходимо можливості відстоювати спортивну честь нашої області на загальнодержавному рівні, – ділиться тренер збірної Черкаської області Анатолій Бухольський. – Під час підготовки до змагань виникали труднощі, зокрема й через те, що більшість гравців працюють і їхня робота аж ніяк не пов’язана зі спортом. Поки ж їм вдається успішно балансувати.

Зі свого боку очільник міста побажав збірній області подальших спортивних успіхів та пообіцяв всіляко допомагати у вирішенні їхніх проблем.

Чемпіонат України з хокею на траві серед команд майстрів вищої ліги фінішував два тижні тому у Вінниці. За нагороди в чемпіонаті змагалося вісім команд, серед яких, окрім черкаської, були господарі поля, збірна з Житомирської області, Кривого Рогу та Чернівців.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x