Влада хоче позитиву, а комунальні ЗМІ грошей

Влада хоче позитиву, а комунальні ЗМІ грошей

Протидія негативному інформаційному впливу Росії. Актуальна тема стала приводом зустрічі голови обласної адміністрації Юрія Ткаченка з представниками черкаських ЗМІ. Про це повідомляє власний кореспондент “Нової Доби”

– Якщо дивитися ту пропаганду, яку нав’язує Російська федерація, особливо ЗМІ, бачите, що там йде узгоджена інформаційна
політика проти українського народу, – вважає очільник області.

Позитивом бити негатив – основний лейтмотив зустрічі. Такий прийом, на думку Юрія Ткаченка, мають взяти на озброєння черкаські ЗМІ. Черкащани повинні мати надію, вважають учасники зустрічі.

– Психологічна обстановка в суспільстві надзвичайно складна і ми, поряд з тим, що маємо бути чесними, маємо давати надію на завтрашній день і в цьому контексті і працювати, – зазначив гендиректор ЧОДТРК \”РОСЬ\” Михайло Калініченко.

В той же час голова обласної адміністрації закликав конструктивно критикувати владу та пообіцяв миттєву реакцію на потенційну критику з боку відповідного департаменту.

– Для цього і є ЗМІ, які повинні критикувати владу і говорити, що є проблематика, тоді буде реальна співпраця і вплив, – зазначив Юрій Ткаченко.

Не обійшли учасники зустрічі увагою іще одну наболілу тему – брак фінансування комунальних ЗМІ. Їх керманичі кажуть, якщо це питання не вирішувати сьогодні – завтра протидіяти ворожій пропаганді буде просто нікому.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x