Луганський підприємець готовий відкрити на Черкащині завод з виробництва морозива

Луганський підприємець готовий відкрити на Черкащині завод з виробництва морозива

Луганський підприємець В’ячеслав Бобришев вважає Черкащину унікальним регіоном, де існують кліматичні умови та сортові переваги, які дозволяють отримати високу урожайність, а відтак створити якісну продукцію.

Саме в цьому основна причина, яка приваблює В’ячеслава Івановича відкрити на території області підприємство із виробництва морозива та замороженої продукції, багатої на корисні вітаміни й мінерали.

Про це «Новій Добі» повідомили в Черкаській ОДА.

– Філософія сьогоднішнього рівня організації харчування вимагає розробки нових та ще більш ефективних технологічних процесів, які підприємство «Icefood» із задоволенням проектує та втілює, – ділиться особливостями своєї діяльності В’ячеслав Іванович.

Підприємець називає і ще одну перевагу ведення бізнесу на Черкащині – отримання якіснішої продукції та у більшій кількості при однакових затратах людських ресурсів. На це впливають територіальні та кліматичні показники регіону.

Обласна влада сприятиме пошуку відповідного приміщення, де підприємець В’ячеслав Бобришев разом зі своєю командою зможе плідно працювати, впроваджуючи нові технології та поповнюючи бюджет Черкащини.

Довідково:

Підприємство «Icefood» має тридцятирічний досвід у виробництві морозива та заморожених продуктів. Виробничо-інноваційний центр «Icefood» був відкритий у 2011 році на базі Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля.

Основним напрямком діяльності підприємства є виробництво морозива (торгова марка «Vitalice») із натуральних продуктів з додаванням вітамінно-мінеральних комплексів з урахуванням індивідуальних потреб різних груп покупців (дітей, молоді, спортсменів, жінок), а також заморозка і зберігання овочей. Крім цього, підприємство займається інженерним конструюванням машин і механізмів для виробництва морозива.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x