В Черкаській ОДА – оновлений інформаційний портал

В Черкаській ОДА – оновлений інформаційний портал

Відсьогодні Черкаська ОДА з новим електронним інформаційним ресурсом. Крім звичних функцій новий офіційний портал області має ряд новацій, зокрема карту проблемних зон, де кожен охочий може позначити проблему своєї вулиці, села, міста. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської ОДА.

– Карта проблемних зон покаже обласній та районній владі, що дошкуляє комфортному життю черкащан. На карті можна буде позначити будь-яку ситуацію – від аварійного дерева до стихійного сміттєзвалища чи іншої екологічної біди, – розповідає про новинку директор департаменту інформаційної політики та комунікацій з громадськістю Сергій Пасічник. – З цієї карти обласні чиновники дізнаються багато нових проблем з життя нашого краю, адже під час візиту у район за браком часу не можна охопити всю проблематику.

Посадовець зазначив, що новий сайт дасть змогу активній частині громадськості звертатися до обласної влади з електронною петицією. У новій рубриці «петиції» громадяни зможуть залишати звернення. За них голосуватимуть всі охочі. У разі, коли набереться значна кількість голосів, петиція буде відправлена на розгляд відповідного органу влади. Це дасть можливість активним громадянам впливати на процеси, що відбуваються в області.

Передбачені також зручності перегляду для людей із вадами зору. Рубрика «Он-лайн» приймальня, дасть змогу направляти електронною поштою звернення до того чи іншого структурного підрозділу ОДА, що пришвидшить процес спілкування громадян з обласними владцями.
Крім звичної фотогалереї буде і відеогалерея. За пропозицією громадських активістів розглядається можливість залишати коментарі в деяких рубриках і оприлюднення детальних звітів про використання бюджетних коштів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x