Черкаські спортсмени здобули призові місця на чемпіонаті з акватлону й п’ятиборства

Черкаські спортсмени здобули призові місця на чемпіонаті з акватлону й п’ятиборства

Останнім часом на Черкащині було проведено багато спортивних заходів всеукраїнського масштабу. Про здобутки черкаських спортсменів розповіли голови федерацій з різних видів спорту. Повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

З 19 по 24 червня в Черкасах проводились відразу чотири чемпіонати України: з морського п’ятиборства у чоловіків та юнаків, чемпіонат України з веслування на ялах серед чоловіків та серед жінок. Також було проведені всеукраїнські змагання з акватлону. Зараз такі заходи проводяться лише в Києві та Черкасах.

– Кожен вид спорту потребує відповідно хорошої техніки, особливо це човни, на яких ми змагатись уже 30 років, – зазначає президент федерації морських багатоборств, заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії Сергій Каданцев.

За словами, Сергія Дмитровича, у цих чемпіонатах взяли участь 12 чоловічих і 6 юнацьких команд, приблизно 137 учасників в морському багатоборстві та веслуванні. Окремо 100 спортсменів змагалися з акватлону. Перемогу черкаські спортсмени здобули у чемпіонаті України з морського багатоборства серед чоловіків та юнаків, а також чемпіонаті з веслування серед юнаків. Також на цих змаганнях були й учасники АТО.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x