Черкащина готується до інвестиційного форуму

Черкащина готується до інвестиційного форуму

18 вересня відбудеться інвестиційний форум Черкащини, на який буде запрошено найбільших інвесторів Європи і світу. Щоб якомога ефективніше презентувати область, нинішнього року влада співпрацюватиме разом із газетою «Бізнес». Про це інформує власний кореспондент «Нової Доби».
– Ми хочемо показати, що українці, які живуть на Черкащині можуть робити свій край привабливим, – зазначив генеральний директор видавництва «Бліц-інформ» Володимир Чеповий. – Вже з цього понеділка в Черкаст приїде команда журналістів газети «Бізнес». Їхнє завдання буде показати інвесторам реальні приклади ведення бізнесу на Черкащині в різних напрямах.

«Бізнес» планує видати спецвипуск, в якому буде представлено від 25 до 50 черкаських підприємств, яким вдалося досягти успіху в веденні бізнесу.
Також планують створити окремий сайт, де буде представлено не лише зазначені підприємства, а й багато інших.
– Другим етапом нашої діяльності буде професійна робота з інвест-агентствами в Україні та за її межами для того, щоб познайомити інвесторів із Черкащиною.

Загалом завдяки такій діяльності планується залучити в економіку області не менше 50 мільйонів доларів від закордонних інвесторів.
– Нинішня діяльність буде не схожою на жоден інший форум, який проходив до цього, – відзначив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Раніше всі подібні заходи проводила влада, і як показав досвід, вони приносили практично нульові результати.

Нині ж влада просто планує забезпечити умови, щоб черкаський бізнес просто зміг напряму поспілкуватися з із закордонним і чітко і прозоро пояснити всі особливості роботи в Україні і Черкащині зокрема.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x