На Шполянщині ремонтують стадіон «Колос»

На Шполянщині ремонтують стадіон «Колос»

Голова райдержадміністрації постійно переймається благоустроєм і санітарним станом міста, а також зовнішнім виглядом зупинок громадського транспорту.

Сьогодні керівник району Володимир Потапенко особисто перевіряв як проводяться дані роботи.. Про це «Нова Доба» дізналася в Полянській РДА.

Приємно зауважити й той факт, що зовнішній вигляд стадіону «Колос», на якому проходить безліч футбольних матчів, тренувань з різноманітних видів спорту, не залишає байдужими мешканців Шполянщини. Так, завдяки допомозі приватних підприємців, а саме: Павла Мальчика, Петра Комара, Сергія Збризького та звичайних жителів, цього тижня розпочались ремонтні роботи вхідної арки.

Проїжджаючи біля ТОВ «Сільгосптехніка» Володимир Миколайович відмітив чисту, прибрану, викошену територію. Керівник товариства Володимир Колотило завжди дбає про прилеглі ділянки свого господарства. Цей шанований чоловік надав спонсорську допомогу у заміні вікон Лип’янській загальноосвітній школі, ніколи не відмовляє в підтримці та забезпеченні необхідними речами воїнів АТО.
– Порівнявши два приміщення, які розташовані один напроти одного, – зауважив районний керманич, – ПАТ «Шполатехагро» і житловий будинок, складається враження що багато людей не надто переймаються окрасою свого рідного міста. Також розташований поряд магазин «На околиці» зовсім не відповідає зразкам європейської чистоти та не приваблює зовнішнім виглядом.

Підводячи підсумки робочої поїздки Володимир Потапенко вкотре звертається до мешканців району підтримувати чистоту біля своїх ділянок, і дякує всім хто небайдужий до довкілля рідної Шполянщини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x