Золотоніські депутати контролюватимуть хід будівництва очисних споруд

Золотоніські депутати контролюватимуть хід будівництва очисних споруд

9 липня 2015 року відбулося пленарне засідання позачергової 35-ої сесії Золотоніської районної ради VІ скликання, яке провів її голова Валерій Саранча.

Основним питанням, заради якого на вимогу депутатів районної ради скликано позачергову сесію, було питання «Про хід виконання рішення районної ради від 17.12.2014 № 30-1/VІ «Про екологічний стан на території Золотоніського району та забезпечення населення якісною питною водою». Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

У ході обговорення цього питання було прийнято проект рішення, в якому доручено спеціально утвореному райдержадміністрацією спільно з міською радою та депутатами районної ради штабу проконтролювати хід будівельних робіт на об’єкті очисних споруд м.Золотоноша та у вересні поточного року доповісти про готовність об’єкту до повного введення в експлуатацію та початку проектної очистки каналізаційних стоків міста Золотоноша.

Це питання взяли під особистий контроль і присутні на сесії керівники області.

З поміж інших питань депутати районної ради ухвалили рішення «Про внесення змін до районної комплексної програми «Турбота» на 2014 – 2020 роки», «Про районну комплексну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійно підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції, соціального захисту їх сімей та вшанування пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції на 2015 – 2017 роки», «Про внесення змін до рішення районної ради від 28.01.2015 № 31-7/VІ «Про районний бюджет на 2015 рік», розглянули питання управління об’єктами районної комунальної власності та регулювання земельних відносин.

У кінці сесії депутати підтримали запит свого колеги Юрія Пономаренка стосовно звернення до обласної державної адміністрації по питанню не введеного в експлуатацію об’єкту водопостачання у Піщаному та неналежної роботи локальних очисних споруд Золотоніської ЦРЛ, замовником будівництва яких виступав відділ капітального будівництва облдержадміністрації. А також до правоохоронних органів по питанню знищення колишньої поливної системи водопостачання у Піщаному.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x