Черкаські фіскали проводять вебінар на тему новацій у податковому законодавстві

Черкаські фіскали проводять вебінар на тему новацій у податковому законодавстві

ГУ ДФС у Черкаській області запрошує платників 16 липня 2015 року до участі у вебінарі на тему новацій у податковому законодавстві.
На численні прохання платників будуть висвітлені питання роботи системи електронного адміністрування ПДВ; порядок повідомлення органам ДФС про прийняття працівника на роботу; особливості продажу пива і інших алкогольних напоїв; застосування РРО. \”Нова Доба\” про це дізналася в ГУ ДФС України в Черкаській області.

Спікери – заступник начальника Головного управління ДФС у Черкаській області Микола Гріднєв; начальник управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Черкаській області Дмитро Анголюк; начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб та майнових податків Віталій Лушников; начальник відділу контролю за проведенням розрахункових операцій та проведення фактичних перевірок Оксана Гришко.

Початок вебінару – о 10-00 год.
Онлайн трансляцію дивіться з 10-00 год. 16.07.2015 на сайті http://dopomogaplatnyku.ck.ua/. Платників, які не можуть самостійно підключитися до трансляції, запрошуємо наживо поспілкуватись із спікерами через спеціально обладнані для цього студії у центрах обслуговування платників (ЦОП) у державних податкових інспекціях Черкаської області.

Окрім того запрошуємо платників з віддалених районів області підключитись до вебінару через студії у міських, сільських і селищних рад. Навчатися разом з платниками можуть і органи місцевого самоврядування.
Питання для спікерів надсилайте до 10-00 год. 16.07.2015 на адресу podat@ukr.net.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x