Найспортивніші серед канівчан – жителі Степанців

Найспортивніші серед канівчан – жителі Степанців

11 липня 2015 року на стадіоні «Маракана» с. Степанці відбулися районні змагання «Найспортивніше село Канівського району 2015 року». На відкритті змагань учасників привітали голова Канівської районної ради Дмитро Шелест, завідувач сектору у справах молоді та спорту Жанна Юрженко, Степанецький сільський голова Віра Ласкава, в.о. голови Канівського районного фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос» Василь Момро.

Голова Канівської районної ради Дмитро Шелест вручив футбольному клубу «Росава» Степанецької сільської ради комплект футбольної форми та побажав вдало завершити розпочатий футбольний сезон та зайняти перше місце в Першості Черкаської області серед команд першої ліги. Комплект футбольної форми в кількості 20 штук було придбано за підтримки спонсорів.
Про це «Нова Доба» дізналася в Черкаській обласній раді.

Районні змагання «Найспортивніше село» проводилися з таких видів спорту, як шашки, дартс, армреслінг, піднімання гирі, перетягування канату та футбол. Результати змагань наступні: змагання з шашок: 1 місце – Горяний Сергій (с. Мельники), 2 місце – Чупилка Поліна (с. Таганча), 3 місце – Копійка Леонід (с. Степанці). В змаганнях з дартсу 1 місце виборола сім’я Яременко Юлії та Станіслава (с. Степанці), 2 місце у таганчанських спортсменів Чупилки Поліни та Скляра Максима, 3 місце виборов Сиса Олександр з села Мельники. В змаганнях з підняття гирі 1 місце виборов Сиса Олександр (с. Мельники), 2 місце – Градоблянський Дмитро (с. Степанці), 3 місце – Зубченко Олександр (с. Таганча). Найспортивнішим селом Канівського району цьогоріч стали СтепанціВ змаганнях з армреслінгу 1 місце у мельниківського силача Хоменко Юрія, 2 місце виборов Нікіфоров Вадим (с. Степанці), третім став Довгань Максим з с. Таганча. А в змаганнях з футболу не було рівних степанецьким футболістам, другими стали мельниківські спортсмени, а треті – футболісти с. Таганча. Отже, за підсумками змагань 1 загальнокомандне місце та перехідний кубок здобула команда Степанецької сільської ради, 2 місце зайняла команда Мельниківської сільської ради, 3 місце – у команди Таганчанської сільської ради.

Всі переможці та призери змагань отримали грамоти, медалі та цінні подарунки. Організатори змагань щиро вдячні Степанецькому сільському голові Вірі Ласкавій за допомогу в організації змагань та нагородженні учасників.

Отже, в обласних змаганнях «Найспортивніше село Черкащини» представляти Канівський район буде команда с. Степанці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x