Студенти ЧНУ відвідали Краматорськ

Студенти ЧНУ відвідали Краматорськ

На запрошення Центрального друкованого органу Міністерства оборони України та благодійного фонду «З вірою в себе», головою якого є випускниця Черкаського національного університету Альона Вербицька, студенти ЧНУ з Всеукраїнською акцією «Мальовнича Україна» відвідали місто Краматорськ Донецької області. Організувала делегацію Черкаського національного старший викладач кафедри соціальної роботи Інна Ченбай.
У рамках акції в місті були проведені різноманітні заходи, виступили місцеві та запрошені творчі колективи, презентовано міжнародну виставку «Тоталітаризм. Карикатури і шаржі». Учасників свята частували справжнім козацьким кулішем. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧНУ.

Студенти ЧНУ відвідали Краматорськ

Самодіяльні актори університету зачарували жителів Краматорська мистецьким виконанням творів українських поетів й художньою майстерністю. Так, голова студентської ради університету, студент 4 курсу ННІ історії і філософії, лауреат Всеукраїнського конкурсу читців імені Тараса Шевченка Василь Дунаєвський декламував поезію Василя Симоненка, Бориса Олійника та патріотичний «Монолог Богдана Хмельницького» Сергія Носаня. Студентки 2 курсу ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Ірина Сосновська та Юлія Нечипоренко дивували гостей свята майстер-класами з плетіння браслетів, боді-артом, активними іграми, розважальними конкурсами для дітей і дорослих.

Матеріалами для розваг та майстер-класів забезпечили організатори акції «Мальовнича Україна», тому учасники розважальних заходів пішли зі свята з подарунками. Дівчата до цього часу перебувають під враженням дитячих малюнків. У конкурсі малюнків на асфальті «Моя мрія» майже всі маленькі художники малювали мир.
На згадку про Черкаський край та університет студенти привезли до Краматорська газети, буклети Черкаського національного та презентаційне видання «Золота підкова Черкащини», яке презентували голові Донецької облдержадміністрації Павлу Жебрівському, міському голові Краматорська Геннадію Костюкову, представникам прес-центру АТО України та молодіжної платформи «Вільна хата», яка гостинно приймала всіх учасників акції.
Так Краматорськ відзначав річницю з дня визволення міста від внутрішнього і зовнішнього агресора.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x