Представники Центру зайнятості зустрілися з переселенцями

Представники Центру зайнятості зустрілися з переселенцями

Бойові дії, що тривають на Сході України, змусили залишити свої оселі вже не одну тисячу наших співгромадян. Так, станом на 18 вересня в Черкаському районі оселилися 198 вимушених переселенців із районів проведення антитерористичної операції та тимчасово окупованої території. Найбільша кількість їх проживає в Червоній Слободі, Леськах, Білозір’ї та Мошнах. Усі вони потребують теплого одягу та їжі, постійного місця проживання, а також можливості працювати. Нерідко до всього ці люди потребують і психологічної підтримки. Про це «Нову Добу» поінформували в Черкаському РЦЗ.

Нещодавно спеціалісти Черкаського районного центру зайнятості завітали до Леськівської дільничої лікарні, де зараз проживають понад 20 переселенців.

Вони ознайомили присутніх з умовами реєстрації та послугами, які можна отримати в службі зайнятості, надали вакансії по Черкаському району та місту Черкаси, а також залишили контакти координаційних центрів, які опікуються питанням соціального захисту переселенців у Черкаському районі.

Така робота буде проводитись і в інших селах Черкаського району, де проживають вимушені переселенці.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x