На чому зекономити, готуючись до свят

На чому зекономити, готуючись до свят

Комерційний директор мережі «Гранд-Маркет» Алла Колодич розповіла власному кореспонденту «Нової Доби», коли і як потрібно купувати продукти, щоб новорічний стіл обійшовся дешевше. На її думку, головну авагу потрібно звертати на акції, скидки і товари місцевих виробників.

– Зараз практично всі супермаркети й магазини прямо змагаються один з одним у проведенні акцій, – говорить Алла Колодич. – Найпоширеніші з них це «1 + 1 = 3», «Подарунок на додачу» та багато інших. Також варто звертати увагу на новорічні скидки. Перед святами акційні товари можна купувати без особливого остраху. Зазвичай у цей час кількість продаж суттєво збільшується, товар на полицях не залежується, а отже можна бути певним, що незважаючи на низьку ціну, він свіжий і з ним усе в порядку. Хоча, не варто вже зовсім розслаблятися, особливо коли справа стосується товару, що швидко псується. обов’язково перевіряйте термін придатності, звертайте увагу на сам товар, його смак, запах, вигляд.

– Другий спосіб зекономити: ще раз переглянути свої потреби. Скажімо, дитяче шампанське. Святковий продукт, який багатьом хочеться купити. але чи так вже воно потрібне дитині? Цей продукт у півтора рази дорожче, ніж звичайна солодка вода, якою він по-суті і є. Хочете зекономити – купуйте звичайну воду чи газований напій. Бульбашки в ньому нічим не гірші, а ціна значно менша.

– Продукти, які можна купити на розвіс чи на розлив не потрібно купувати в коробках. За те, що ті ж самі цукерки виробник розфасує по красивих упаковках, і обгорне в яскраву новорічну упаковку, доведеться заплатити.

– Продукцію світових і вітчизняних брендів можна замінити такою ж, але черкаською, зробленою за мотивами світової. Наприклад, якщо київський торт коштує 92 грн за кг, то черкаський, який за смаком нічим не відрізняється від київського, буде на 20 грн дешевшим, та ще й свіжішим.

– Зверніть увагу на продукцію, виготовлену безпосередньо в магазині. Сьогодні в супермаркетах є цілі цехи, в яких готують велику кількість страв, кожна з яких коштує дешевше привозної і буде свіжою і якісною. Крім того, ви завжди знаєте, хто за це відповідає.

– У деяких магазинах в «незручний» час деякі продукти продаються дешевше. Наприклад у наших супермаркетах після 20.00 можна купити салати на 25 % дешевше.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x