У ЧДТУ абітурієнти віддають перевагу технічним спеціальностям

У ЧДТУ абітурієнти віддають перевагу технічним спеціальностям

З 10 липня 2015 р. в ЧДТУ розпочався прийом документів для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр». Подати документи до вишу абітурієнти зможуть до 31 липня. До 4 серпня у ЧДТУ оприлюднять рейтинговий список рекомендованих до зарахування на бюджет. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ЧДТУ.

Приймальна комісія розпочала підготовку до вступної кампанії завчасно. До її роботи залучили додатково ще й викладачів та студентів. Так, при вході до І корпусу абітурієнтів зустрічають студентки будівельного факультету. Дівчата ознайомлені із особливостями вступної кампанії і допомагають гостям університету зорієнтуватися у будівлі корпусу.

Тут також працюють і викладачі вишу. Майбутнім студентам вони допомагають розібратися у правилах вступу.
Серед юрби майбутніх студентів переважна більшість віддає перевагу технічним спеціальностям. До прикладу Олександр Макаренко обрав факультет інформаційних технологій і систем за напрямом підготовки «програмна інженерія». Сюди прийшов, бо чув схвальні відгуки від старших товаришів:

– Мені до вподоби комп\’ютерні науки і технологій. Усвідомлюю, що ґрунтовні знання я зможу отримати тільки в технічному виші. Багато знайомих навчається тут, вони і рекомендували вступати сюди.
Привабила хлопця й можливість стажування у відомих компаніях, і як наслідок – перспективна робота.
Інший абітурієнт Ярослав Юхименко обрав електротехнології.

– Мені цікаво працювати з мережами електропостачання, тому вирішив здобути вищу освіту саме тут. Планую отримати повну освіту в технологічному університеті, – розповідає хлопець.
Серед абітурієнтів можна помітити і батьків. Олена Джулінська разом зі своїм сином Дмитром подали документи на спеціальність «Безпека інформаційних та комунікаційних систем».

– Це був вибір саме мого сина, – зазначила Олена. – Його з дитинства цікавили точні науки, він розвивав свої навички. Добре, що тепер це ще й перспективно. Ми також подали документи до інших ВНЗ, але сподіваємося саме на ЧДТУ, адже свого часу тут навчалися наші родичі.
ЧДТУ гостинно запрошує абітурієнтів на навчання та бажає зробити правильний вибір професії на шляху до свого успіху!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x