Дочка загиблого героя зі Шполянщини отримала подарунок

Дочка загиблого героя зі Шполянщини отримала подарунок

Вчора заступник військового комісара – начальник відділу комплектування Шполянського районного військового комісаріату Сергій Кільченко, вручив подарунок доньці загиблого героя-захисника України Олександра Кондратюка.

Благодійна організація Черкаський центр розвитку сім’ї «I’m fameli», виявив ініціативу допомогти дітям загиблих воїнів – учасників АТО. Центр співпрацює з Черкаським обласним військовим комісаріатом. Невеликі сувеніри були передані у всі сім’ї Черкащини, які втратили своїх рідних. Такий подарунок отримала і Ангеліна Кондратюк. Донечці нашого воїна-земляка вже виповнилось п’ять років. На момент вручення подарунку дівчинка відпочивала, тому Сергій Миколайович передав його мамі.

Про це «Нова Доба» дізналася в Шполянській РДА.

– Бажаю Вам і Вашій родині щастя, здоров’я та благополуччя, – зазначив заступник військового комісара, – Розумію, що біль втрати нічим не загасити… Олександр – герой і гордість Шполянщини! І наше завдання зберегти у народній пам’яті його ім’я і подвиг, а його родина щоб відчувала підтримку та належну допомогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x