У Смілянському районі жінка зухвало обкрадала домівки пенсіонерів

У Смілянському районі жінка зухвало обкрадала домівки пенсіонерів

Протягом місяця «жінка домушниця» обікрала людей похилого віку на 10 тисяч гривень. За скоєне вона може потрапити до в’язниці на 6 років. Про це «Новій Добі» розповіли у прес-службі міліції.

Протягом грудня до співробітників Смілянського міськвідділу міліції з заявами про крадіжки звертались жителі декількох сіл Смілянського району, переважно одинокі пенсіонери. Найбільше зацікавив правоохоронців той факт, що за способом скоєння всі крадіжки були схожі. Серед білого дня, коли господарі виходили з будинку і займалася господарством, невідома особа проникала до будинку, звідки забирала гроші. Певна річ в кожній оселі були різні суми, але для пенсіонерів це були останні заощадження, які можливо відкладали не один місяць. Жодного сліду в будинку злодії не залишали і господарям в поле зору ніхто підозрілий не потрапляв.

Правоохоронці опитували жителів села, перевіряли осіб раніше судимих, які перебувають на профілактичному обліку. Невдовзі наполеглива робота принесла очікуваний результат. Від випадкових свідків стало відомо, що сільськими вулицями часто ходила невідома молода жінка, яка заглядала майже в кожне подвір’я. Невдовзі в поле зору працівників міліції потрапила 29-річна місцева жителька, яка в минулому вже була судима за незаконні оборудки з наркотиками. Отримавши достатньо доказів, які підтверджували причетність жінки до скоєння ряду крадіжок, оперативники вирушили до її оселі, де підозрювану було затримано.

За всіма фактами крадіжок відкрито кримінальні провадження та на досудовому слідстві зловмисниця зізналася в скоєнні 5 крадіжок. Вона розповіла, що протягом місяця їй вдалося викрасти майже 10 000 гривень, які відразу витрачала на власні розваги, алкоголь і наркотики. На даний час вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x