Драбівчанка викрала домашню птицю

Драбівчанка викрала домашню птицю

У Драбівському районі зловмисниця викрала з подвір’я потерпілого домашню живність. Жінка дає покази. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. «Нова Доба» про це дізналася в СЗГ УМВС України в Черкаській області.

З інформацією про крадіжку до Драбівського райвідділу міліції звернувся 54-річний житель одного з сіл району. Чоловік розповів, що з території його подвір’я викрадено домашню птицю. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

У ході відпрацювання прилеглої території до правоохоронців надійшла інформація, що люди бачили, як від будинку потерпілого на велосипеді від’їжджала жінка, в руках якої був мішок, в якому щось рухалось. Підозрюваною виявилась 42-річна жителька одного з сіл району.

При розмові зі слідчим вона зізналась у вчиненому. Розповіла, що у свого знайомого побачила домашню птицю, яку вирішила викрасти. Вибравши момент, коли чоловіка не було вдома, на власному велосипеді приїхала на подвір’я та в мішок поскладала домашню живність.
За цим фактом слідчим відділенням Драбівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x