Черкаські посадовці переймали досвід культурного менеджменту в поляків

Черкаські посадовці переймали досвід культурного менеджменту в поляків

8–11 липня у рамках польсько-української програми обміну досвідом у сфері культури відбувся третій семінар на тему «Самоврядування і культура» відбувся у Варшаві та Любліні.
Працівники Міністерства культури та Вінницької, Київської, Одеської і Черкаської областей провели зустрічі з представниками Міністерства культури та національної спадщини Республіки Польща, органів місцевої влади, координаторами культурних проектів, директорами музеїв та центрів культури. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту Міністерства культури України.

У ході зустрічі обговорювались можливості співпраці з національними та регіональними культурними інституціями та навчальними закладами, неурядовими організаціями, діяльність будинків культури, менеджмент культурних проектів та їхнє фінансування.

Програма обміну досвідом реформування культурної сфери, яка була організована для співробітників Міністерства культури України, начальників обласних управлінь культури, націлена на сприяння культурній співпраці між Україною та Польщею.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x