Уманські депутати ухвалили рішення про реорганізацію Піківецького НВК

Уманські депутати ухвалили рішення про реорганізацію Піківецького НВК

Реорганізація освітніх закладів в Уманському районі, внесення змін до районного бюджету та внесення змін до районної комплексної програми «Турбота» – основні питання порядку денного 47 позачергової сесії Уманської районної ради, яку 14 липня провів голова районної ради Олександр Дячук. Про це «Нова Доба» дізналася в Уманській районній раді.

По питанню про внесення змін до бюджету доповів начальник фінансового управління Микола Івасюк.
Та найбільш обговорюваним на пленарному засіданні стало питання «Про реорганізацію загальноосвітніх навчальних закладів».

Наразі в Уманському районі створена робоча комісія з питань реорганізації, до складу якої увійшли депутати районної ради, начальник відділу освіти райдержадміністрації та фахівці відділу освіти райдержадміністрації. Робочою комісією проводилися виїзні засідання у селах, де планувалася реорганізація освітніх закладів, члени комісії зустрілися із громадами сіл, педагогічними колективами закладів, батьками. Про результати роботи доповів голова комісії з питань реорганізації, директор Оксанинської загальноосвітньої школи Борис Бондар.

Після тривалих дискусій депутати районної ради ухвалили рішення – реорганізувати Піківецький НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» в Піківецький НВК «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І ступеню».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x